Fabrikanten

Robotmaaier

Bekeken producten

Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Best verkochte producten

Openingstijden:

ma: 8:30 - 17:30
di: 8:30 - 17:30
wo: 8:30 - 17:30
do: 8:30 - 17:30
fr: 8:30 - 17:30
za: 8:30 - 16:00

STIHL iMow 7 EVO Robotmaaier

9555

Nieuw

STIHL iMow 7 EVO Robotmaaier
Aanbevolen Gazongroote : m²
Maximale Aanbevolen Gazongroote : 5000 m²
Maaibreedte : 28 Cm
Maaihoogte : 20-60 mm
Type Accu : Li-Ion accu 29 V
Gewicht : 14 KG

Meer details

€ 3,899.00

€ 4,399.00

Meer informatie

STIHL iMow 7 EVO Robotmaaier

De STIHL iMOW® 7 EVO helpt je om doeltreffend grote privétuinen te onderhouden, en dit geheel automatisch. De 3 vrij draaiende messen van het Disc-Cut systeem draaien op hoge snelheid en leveren een zuivere snede.

 

De STIHL iMOW® 7 EVO, uitgerust met een krachtige lithium-ion-accu, kan gazons tot 5 000 m² en hellingen tot 45% gemakkelijk aan. En dankzij het mulchsysteem wordt het gemaaide gras fijn versnipperd en verdeeld over het gazon, waar het dient als meststof. Met de optioneel verkrijgbare Upgrade Kit kan je robotmaaier zelfs hellingen tot 60% de baas. Hij omzeilt obstakels voorzichtig en met een gecontroleerde snelheid dankzij de verschillende sensoren. Zo wordt het gazon zo dicht mogelijk bij objecten gemaaid. Bovendien verandert de robotmaaier automatisch van richting bij contact met een obstakel. Zelfs smalle stroken vormen geen probleem: slimme manoeuvres maken effectief maaien mogelijk. Hellingssensoren passen de snelheid aan op oneffen terrein, wat een gelijkmatig maairesultaat garandeert.


De toetsen op het bedieningspaneel maken de maaier nog gebruiksvriendelijker. De intuïtieve bediening wordt bovendien ondersteund door de spraaksynthese. De led-strip op de achterzijde en de lichtpatronen van de ledmatrix op de bovenzijde van de behuizing geven informatie over de huidige status van de robotmaaier. De dagrijverlichting van de led-strip op de voorzijde is instelbaar in 3 verschillende standen. Je kan je STIHL iMOW® 7 EVO op elk moment bedienen met de MY iMOW® app, via Bluetooth® of WLAN, maar ook via mobiele telefonie. Wanneer de robotmaaier zich buiten het gebruiksgebied bevindt, wordt een alarm geactiveerd. Zo kan je een diefstal lokaliseren en de locatie van je machine bepalen. Met de app kan je ook de maaihoogte individueel instellen in verschillende standen. Het maaischema helpt je om wekelijkse tijdsintervallen vast te leggen waarin je STIHL iMOW® 7 EVO volledig autonoom kan werken. Indien nodig kan je de robotmaaier ook handmatig starten. Dankzij de individueel verstelbare regensensor beslis je of je iMOW® 7 het gazon moet maaien bij nat weer of het werk moet onderbreken. Het dockingstation dient als parkeer- en laadzone.

 

Voor de installatie heb je de juiste installatiekit nodig, afhankelijk van de grootte van je gazon. De STIHL iMOW® robotmaaiers voldoen aan alle geldende veiligheidsnormen. Toch is de iMOW® robotmaaier geen speelgoed. Houd daarom kinderen, omstanders en dieren uit het werkgebied wanneer de robotmaaier actief is. Meer informatie vind je in de gebruiksaanwijzing.

 

Robotmaaier voor gazons tot 5 000 m² en hellingen tot 45%

Nauwkeurig maaisysteem met 3 vrij draaiende messen

Past zich aan je behoeften aan dankzij de elektrische maaihoogteverstelling op verschillende niveaus

Handige bediening via de MY iMOW® app en de Smart Home-verbinding

Zelfstandige uitvoering van het maaischema met permanente toegang via je mobiele telefoon


TECHNISCHE DETAILS

Maximaal gazonoppervlak5000 m² 1)
Maximaal hellingspercentage45 %
Maximaal hellingspercentage met Upgrade Kit60 %
Maaibreedte28 cm
Min. maaihoogte20 mm
Max. maaihoogte60 mm
Type accuLi-ion
Gewicht16 kg
Geluidsdrukniveau48 dB(A) 2)
Max. maaitijd per acculading 80%220 min
Max. maaitijd per acculading 100%240 min
Geluidsvermogenniveau61 dB(A) 2)
Geleidingsdraad3 stuks
ConnectiviteitBluetooth, WLAN, Mobilfunk

Recensies

Schrijf uw recensie

STIHL iMow 7 EVO Robotmaaier

STIHL iMow 7 EVO Robotmaaier

STIHL iMow 7 EVO Robotmaaier
Aanbevolen Gazongroote : m²
Maximale Aanbevolen Gazongroote : 5000 m²
Maaibreedte : 28 Cm
Maaihoogte : 20-60 mm
Type Accu : Li-Ion accu 29 V
Gewicht : 14 KG

Schrijf uw recensie

Vragen?

Kom langs in Geesteren of neem contact op

Kom langs in onze showroom in Geesteren hebben wij diverse modellen staan van alle merken die wij vertegenwoordigen. U kunt bij ons terecht voor de aankoop, advies, service en onderhoud van allerlei tuinmachines. Door onze ligging centraal in Twente zijn we goede te bereiken vanuit Enschede, Hengelo en Almelo.

 

Accessoires