Fabrikanten

Robotmaaier

Bekeken producten

Aanbiedingen

Nieuwe producten

Best verkochte producten

Openingstijden:

ma - vr: 8:30 - 17:30
za: 8:30 - 16:00
Koopavond:
van Pasen tot de bouwvak,
donderdag tot 20:00 uur.

STIHL iMow 6 Robotmaaier

9540

Nieuw

STIHL iMow 6 Robotmaaier
Aanbevolen Gazongroote : m²
Maximale Aanbevolen Gazongroote : 3000 m²
Maaibreedte : 28 Cm
Maaihoogte : 20-60 mm
Type Accu : Li-Ion accu 29 V
Gewicht : 14 KG

Meer details

€ 2,499.00

Meer informatie

STIHL iMow 6 Robotmaaier

Begin 2023 lanceert STIHL de nieuwe generatie iMOW® robotmaaiers! In totaal komen er 3 nieuwe modellen robotmaaiers bij ons in het assortiment. Elk model is in een standaard en een Evo-uitvoering leverbaar. De standaard-versie herken je aan de wit/oranje kleurstelling en de Evo-versie zoals je op de foto kan zien is grijs. De Evo-versie rijdt iets harder, waardoor deze sneller kan maaien dan de normale versie. De normale RMI versies rijden 0,45 m/s en de EVO versies 0,50 m/s het snelheidsverschil is dus 0,5 ms. Op kleine oppervlakken zul je dit niet direct merken maar op grote oppervlakken begint het verschil wel duidelijk te worden. Ook kunnen de Evo-maaiers iets steilere hellingen beklimmen. De standaardmodellen rijden tegen hellingen tot 40 procent op, de Evo-uitvoeringen kunnen hellingen tot 45 procent aan. Door asgewichten en wielen met een grover profiel te plaatsen, kunnen beide modellen ook hellingen tot 60 procent beklimmen. De STIHL iMOW® RMI 5 is geschikt voor gazons tot 1.500 m². Van buitenaf verschillen de modellen niet. Ook de maaischijf en -mesjes zijn identiek. Het grootste verschil zit in het accuvermogen, snelheid en de verbeterde software.

De nieuwe modellen robotmaaiers komen met het verbeterde Disc Cut-maaisysteem, bestaande uit een kunststof maaischijf met daaraan drie kleine maaimesjes. De maaihoogte is in zestien stappen elektrisch verstelbaar van 20 tot 60 mm. De maaischijf kun je makkelijk zonder het gebruik van gereedschap afnemen, waarna je de maaimesjes kunt loshalen en vervangen.

Wel moet het gazon worden voorzien van een begrenzingsdraad. Daarnaast is het noodzaak dat er een geleidingsdraad dwars over het gazon wordt aangebracht. Met behulp van dit geleidingsdraad vindt de robot zijn weg naar het laadstation sneller. bij de Evo-modellen kan je drie geleidingsdraden aanbrengen. De maairobot kun je bedienen met de vijf knoppen aan de bovenkant. De kleur van de ledstrips aan de voorkant en de bovenkant van de maairobot weergeven de status van de machine. Verder hebben de Evo-modellen aan de bovenkant een zogenoemde led-matrix. Deze led-matrix weergeeft met duidelijke symbolen of de maaier rijdt en maait, onderweg een probleem heeft of naar het laadstation aan het rijden is.

Recensies

Schrijf uw recensie

STIHL iMow 6 Robotmaaier

STIHL iMow 6 Robotmaaier

STIHL iMow 6 Robotmaaier
Aanbevolen Gazongroote : m²
Maximale Aanbevolen Gazongroote : 3000 m²
Maaibreedte : 28 Cm
Maaihoogte : 20-60 mm
Type Accu : Li-Ion accu 29 V
Gewicht : 14 KG

Schrijf uw recensie

Vragen?

Kom langs in Geesteren of neem contact op

Kom langs in onze showroom in Geesteren hebben wij diverse modellen staan van alle merken die wij vertegenwoordigen. U kunt bij ons terecht voor de aankoop, advies, service en onderhoud van allerlei tuinmachines. Door onze ligging centraal in Twente zijn we goede te bereiken vanuit Enschede, Hengelo en Almelo.

 

Accessoires