Fabrikanten

Hogedrukreiniger

Bekeken producten

Aanbiedingen

Nieuwe producten

Best verkochte producten

Openingstijden:

ma: 8:30 - 17:30
di: 8:30 - 17:30
wo: 8:30 - 17:30
do: 8:30 - 17:30
fr: 8:30 - 17:30
za: 8:30 - 16:00

Stihl RE 100

9805

Nieuw

Stihl RE 100

Vermogen kW1,7
Max. druk bar 1)120
Max. waterdebiet l/u440
Lengte hogedrukslang m6
Gewicht, bedrijfsklaar kg16,5

Meer details

€ 239.00

Meer informatie

Stihl RE 100

De elektrische hogedrukreiniger STIHL RE 100 is ideaal voor efficiënt reinigingswerk rondom het huis. De vereiste werkdruk wordt gegeneerd door een robuuste aluminium hogedrukpomp.

 

De verschillende sproeiers van de STIHL RE 100 maken diverse oppervlakken doeltreffend en onberispelijk schoon. Indien nodig kan je ook reinigingsmiddel toevoegen aan de sproeistraal. De antidrilkoppeling op het hogedrukpistool verhindert het verdraaien van de hogedrukslang tijdens het reinigen.

 

Met de opbergstand bewaar je de hogedruklans op de hogedrukreiniger tijdens pauzes of wanneer je klaar bent met het reinigingswerk. Voor een comfortabel transport naar de volgende gebruiksplaats is de hogedrukreiniger STIHL RE 100 uitgerust met een draaggreep en geïntegreerde transportwielen.

 

Dankzij de optioneel verkrijgbare accessoires voor hogedrukreinigers, zoals de reinigingsset voor voertuigen, kan je bijvoorbeeld ook je voertuig reinigen en je STIHL RE 100 hogedrukreiniger aanpassen aan specifieke reinigingsklussen.

BIJZONDER COMFORTABEL REINIGEN: STIHL RE 100 PLUS CONTROL MET 3-IN-1-SPROEIER EN DRUKREGELING

De STIHL RE 100 PLUS CONTROL elektrische hogedrukreiniger is voorzien van een drukregeling met een eenvoudige druk op de knop en een led-aanduiding op het hogedrukpistool. Hierdoor kunnen particuliere gebruikers de maximale druk van 150 bar gemakkelijk aanpassen aan de taak, of het nu gaat om reinigingswerk rondom de woning en in de tuin of om de reiniging van hun voertuig.De CONTROL-functie met drukregeling en drukaanduiding via led is direct geïntegreerd in het hogedrukpistool. Nadat tussen de zender en de hogedrukreiniger een verbinding tot stand is gebracht, kan je de gewenste druk direct op het hogedrukpistool regelen met een eenvoudige druk op de knop. Het gekozen drukniveau wordt aangeduid via een led.

 

De STIHL RE 100 PLUS CONTROL is uitgerust met een 3-in-1-sproeier op de spuitlans. Door de sproeier eenvoudig te verdraaien kan je kiezen tussen een vlakstraalsproeier, een roterende sproeier of een sproeier voor reinigingsmiddel. Je hoeft de verschillende sproeiers niet te monteren en demonteren telkens wanneer je van sproeier verandert. Met de sproeier voor reinigingsmiddel voeg je, naar wens, reinigingsmiddel toe aan de sproeistraal, afkomstig uit de geïntegreerde reinigingsmiddeltank met een volume van 500 ml.

 

Dankzij de geïntegreerde haspel met kabelgeleider berg je de hogedrukslang van 7 m comfortabel en ruimtebesparend op.

Drukregeling en drukaanduiding via led, direct op het pistool

3-in-1 sproeier: vlakstraalsproeier, roterende sproeier en sproeier voor reinigingsmiddel

Lichte en comfortabele hogedrukreiniger met extra accessoires

Geïntegreerde reinigingsmiddeltank

Met slanghaspel voor praktische opslag van de hogedrukslang

Voor reinigingswerk rondom de woning en in de tuin


TECHNISCHE DETAILS

Toerental (1/min)20000 U/min
Werkdruk110 bar
Gewicht, bedrijfsklaar9 kg
Max. druk150 1)
Min. waterdebiet350 l/u
Max. waterdebiet450 l/u
Max. wateraanvoertemperatuur40 °C
Lengte hogedrukslang12 - 7 m
Opgenomen vermogen2,1 kW
Geluidsvermogenniveau89 dB(A) 2)
Netspanning220-230 V
Netspanning (Hz)50 HzRecensies

Schrijf uw recensie

Stihl RE 100

Stihl RE 100

Stihl RE 100

Vermogen kW1,7
Max. druk bar 1)120
Max. waterdebiet l/u440
Lengte hogedrukslang m6
Gewicht, bedrijfsklaar kg16,5

Schrijf uw recensie

Vragen?

Kom langs in Geesteren of neem contact op

Kom langs in onze showroom in Geesteren hebben wij diverse modellen staan van alle merken die wij vertegenwoordigen. U kunt bij ons terecht voor de aankoop, advies, service en onderhoud van allerlei tuinmachines. Door onze ligging centraal in Twente zijn we goede te bereiken vanuit Enschede, Hengelo en Almelo.