Fabrikanten

Bladblazer/zuiger Accessoires

Bekeken producten

Aanbiedingen

Nieuwe producten

Best verkochte producten

Openingstijden:

ma - vr: 8:30 - 17:30
za: 8:30 - 16:00
Koopavond:
van Pasen tot de bouwvak,
donderdag tot 20:00 uur.

Service Kit 40 voor Stihl BR 800

11102

Nieuw

Met de Service Kit voor de Stihl benzinebladblazer kunt u eenvoudige onderhoudswerken zelf uitvoeren.

Meer details

€ 23.50

Meer informatie

SERVICE KIT 40 VOOR BENZINEBLADBLAZER BR 800: HOGERE LEVENSDUUR DANKZIJ EEN PROACTIEF EN REGELMATIG ONDERHOUD

Om de levensduur van je STIHL ruggedragen benzinebladblazer BR 800 te verlengen, kan je zelf eenvoudige onderhoudsklusjes uitvoeren met de Service Kit 40. Regelmatig standaardonderhoud, zoals het vervangen van de lucht- en brandstoffilters en het vervangen van de bougie, gaat meestal snel en helpt de levensduur van de motor te verlengen. Zo draag je zelf bij aan het voorkomen van vuil en schade aan de componenten en onderdelen en zorg je ervoor dat je machine altijd betrouwbaar en optimaal werkt.

De STIHL Service Kit 40 voor BR 800 bevat de volgende elementen voor een standaardonderhoud:
- luchtfilter van papier
- bougie
- brandstoffilter

De lange levensduur van de STIHL luchtfilter garandeert een lange levensduur van je machine. Bovendien zijn de STIHL luchtfilters door hun gecoate oppervlak spatwaterdicht. Schone filters verhogen de motorprestaties, verlagen het brandstofverbruik en maken het gemakkelijker om de machine te starten. De motor van je machine is zo perfect beschermd tegen het binnendringen van schurend stof. De prestaties blijven behouden, het brandstofverbruik is laag en je kan je machine met het gebruikelijke gemak starten.

De brandstoffilter helpt voorkomen dat vreemde deeltjes via de brandstof in de motor terechtkomen. Regelmatige vervanging van dit onderdeel helpt de motor te beschermen en verlengt dus ook de levensduur van je machine. Om de prestaties op peil te houden raden we ook aan om de bougie regelmatig te vervangen voor een langdurig schonere verbranding in de motor.

Voor het vervangen van de luchtfilter en de bougie gebruik je best de handige combisleutel die bij je STIHL machine wordt meegeleverd. In de verpakking van de Service Kit is ook een kartonnen haak bijgesloten. Hiermee kan je de brandstoffilter verwijderen en vervangen. Je hebt geen extra gereedschap nodig.

Artikelnummer 4283-007-4101 / 42830074101 / 4283 007 4101

Recensies

Schrijf uw recensie

Service Kit 40 voor Stihl BR 800

Service Kit 40 voor Stihl BR 800

Met de Service Kit voor de Stihl benzinebladblazer kunt u eenvoudige onderhoudswerken zelf uitvoeren.

Schrijf uw recensie

Vragen?

Kom langs in Geesteren of neem contact op

Kom langs in onze showroom in Geesteren hebben wij diverse modellen staan van alle merken die wij vertegenwoordigen. U kunt bij ons terecht voor de aankoop, advies, service en onderhoud van allerlei tuinmachines. Door onze ligging centraal in Twente zijn we goede te bereiken vanuit Enschede, Hengelo en Almelo.