Fabrikanten

Robotmaaier

Bekeken producten

Aanbiedingen

Nieuwe producten

Best verkochte producten

Openingstijden:

ma - vr: 8:30 - 17:30
za: 8:30 - 16:00
Koopavond:
van Pasen tot de bouwvak,
donderdag tot 21:00 uur.

STIHL iMow RMI 522 C Robotmaaier

9508

Nieuw

STIHL iMow RMI 522 C Robotmaaier
Aanbevolen Gazongroote :  m²
Maximale Aanbevolen Gazongroote : 2100 m²
Maaibreedte : 20 Cm
Maaihoogte : 20-60 mm
Type Accu : Li-Ion 40 Wh Akku 29 V acc
Gewicht : 9 KG

LEVERBAAR VANAF BEGIN 2021

Meer details

Toevoegen aan Verlanglijst

Vragen?

Bel: 0546-631717
info@reekers-tuinmachines.nl

Meer informatie

Verleng de garantie van uw iMow robotmaaier
Registreer uw iMow robotmaaier om van 5 jaar garantie op uw iMow robotmaaier te genieten!


De STIHL iMow robotmaaier RMI 522 C werd ontwikkeld voor kleinere grasvelden tot 2100 m². Voor een fijn en precies maairesultaat is de robotmaaier uitgerust met een mulchmaaiwerk en een meertraps snijhoogteverstelling. De functie ‘Adaptive Slope Speed’ maakt het ook op hellingen tot 35% mogelijk om heel precies te maaien. De beweeglijke kap waarin sensoren ingebouwd zijn, staat borg voor stevigheid en veiligheid. De iMow RMI 422 werkt volgens een dynamisch maaiplan dat direct toegankelijk is via het bedieningspaneel op de machine.

Om de machine te installeren heb je een extra installatiekit nodig. De STIHL iMow robotmaaiers voldoen aan alle geldende veiligheidsnormen. Maar ook dan geldt: de iMow robotmaaier is geen speelgoed. Tijdens de momenten waarop de iMow robotmaaier aan het werk is, is het belangrijk om kinderen, toeschouwers en dieren op afstand houden. Meer informatie vind je in de handleiding.

Technische data

Werktoerental omw./min4.450
Snijhoogte mm20-60
Maaiduur (Ø u/week) h10
Onzekerheidsfactor geluidsdrukniveau KpA dB(A)2
Nominaal vermogen W60
Gewicht kg9
Gemeten geluidsniveau LwA (dB[A]) dB(A)60
Maximaal stijgingspercentage %35
Snijbreedte cm20
Type accuLi-Ion
Maximaal gazonoppervlak m²800Standaarduitrusting

 • Wielen met tractieprofiel
  Wielen met tractieprofiel

  De geruisloos werkende wielen met tractieprofiel zorgen ervoor dat de STIHL iMow robotmaaier zich nog preciezer voortbeweegt, meer bepaald op heuvelige grasperken met lichte hellingen tot 35 % en een dichte begroeiing. De profielwielen van de automatische grasmaaier maken zichzelf weer schoon.

 • Heldere lcd-display
  Heldere lcd-display

  Het bedieningspaneel dat in de behuizing van de STIHL iMow robotmaaier geïntegreerd is, heeft een grote lcd-display. Via dat scherm kun je alle instellingen intuïtief configureren en kun je ook alle functies en bedrijfsgegevens van de automatische grasmaaier comfortabel bekijken. Door de contrastrijke, heldere weergave is de display ook bij zonneschijn goed leesbaar.

 • Beweeglijke kap
  Beweeglijke kap

  De beweeglijke kap bevat sensoren en beschermt de STIHL iMow robotmaaier tegen weersinvloeden en obstakels. Raakt de robotmaaier tijdens de automatische maaibeurt een hindernis, dan merken de sensoren die in de beweeglijke kap ingebouwd zijn, de impact met het voorwerp op het gazon op en doen ze de robotmaaier onmiddellijk van richting veranderen.

 • Goed beveiligd
  Goed beveiligd

  De STIHL iMow robotmaaier is met verschillende sensoren uitgerust. Zodra iemand probeert om de machine op te tillen, stopt ze met maaien. Bovendien kan de automatische grasmaaier ook met een pincode beveiligd worden. Is de maaier zo ingesteld dat hij alleen via de invoer van een pin bediend kan worden, dan is hij beveiligd tegen gebruik door onbevoegden.

 • Leveringsomvang
  Leveringsomvang

  De leveringsomvang van de STIHL iMow robotmaaier omvat: een machine, een dockingstation, vier haringen om het station in de grond vast te maken, en een iMow Ruler als hulp om de begrenzingsdraad te leggen. Om de iMow robotmaaier te installeren, is daarnaast ook een installatiekit nodig.

 • Dockingstation
  Dockingstation

  Het dockingstation is in de standaardlevering van de STIHL iMow robotmaaier inbegrepen. Het station is de thuisbasis van de robotmaaier waar hij zijn accu oplaadt en het is ook het vertrekpunt van elke maaibeurt. De robotmaaier oriënteert zich bij het rijden op het signaal dat de begrenzingsdraad langs de rand van het gazon uitzendt en dat door het dockingstation opgewekt wordt. Wanneer het tijdens een maaibeurt begint te regenen of wanneer de accu leeg raakt, rijdt de iMow robotmaaier zelfstandig naar het dockingstation terug en laadt hij zijn accu weer op. Het intelligente oplaadsysteem van de robotmaaier beslist of een snelle oplaadbeurt nodig is om een geplande maaibeurt af te werken, of om de accu in de normale en zuinigere modus op te laden. Het dockingstation kan zowel binnen als buiten het grasoppervlak geïnstalleerd worden.

 • Mulchmaaiwerk
  Mulchmaaiwerk

  Het stevige mulchmes van de STIHL iMow robotmaaiers zorgt ook bij hoog gras voor een precies maaibeeld. Bij elke stop van het mes verandert de draairichting automatisch. Daardoor slijten de snijbladen van de robotmaaier gelijkmatig af. Het mulchmes is samen met de schoonmaakschijf in één maaiwerk ondergebracht. Het mes kan zonder gereedschap vervangen worden.

 • Variabel terugkeren
  Variabel terugkeren

  Standaard keert de iMow robotmaaier langs de begrenzingsdraad naar het dockingstation terug. Indien gewenst en afhankelijk van de situatie langs de rand van het maaigebied kan de iMow robotmaaier nu ook bij de terugkeer naar het dockingstation een variabele afstand tot de begrenzingsdraad aanhouden.

 • Bedieningspaneel
  Bedieningspaneel

  Elke STIHL iMow robotmaaier is voorzien van een bedieningspaneel met een geïntegreerde en heldere display waarmee je de machine eenvoudig kunt instellen en de machine-informatie snel kunt oproepen. Door de contrastrijke weergave is de display ook bij fel zonlicht goed te lezen. Het bedieningspaneel is in de behuizing van de automatische grasmaaier geïntegreerd.

 • Aandrijving van iMow robotmaaiers
  Aandrijving van iMow robotmaaiers

  De aandrijving van de STIHL iMow robotmaaiers stelt hen in staat om ook op heuvelachtig terrein met een constante, hoge kwaliteit te maaien. De RMI 422 overwint hellingen tot 35%, de andere robotmaaiers van de RMI 4-serie zijn geschikt voor terreinen met hellingen tot 40%.

 • Adaptive Slope Speed
  Adaptive Slope Speed

  Met de functie ‘Adaptive Slope Speed’ past de STIHL iMow robotmaaier zijn snelheid aan op oneffen terrein. De ingebouwde hellingsensor analyseert continu de helling van de robotmaaiers en synchroniseert zijn aandrijving.

 • Dynamisch maaiplan
  Dynamisch maaiplan

  Via het interactieve maaiplan van de STIHL iMow robotmaaiers kun je voor elke dag aparte tijdvensters vastleggen waarin de machine mag werken. Binnen die ‘actieve momenten’ zoekt de automatische grasmaaier zelf uit wanneer hij het best het gazon maait om het beste resultaat te verkrijgen. Wanneer hij omwille van regen een maaibeurt onderbreekt, dan haalt hij die later binnen de vastgelegde tijdvensters in. Het dynamische maaiplan kan via het bedieningspaneel opgeroepen en bediend worden.

Dit productassortiment en deze informatie kunnen per land licht afwijken. Wijzigingen qua techniek, uitrusting, prijs en toebehoren zijn voorbehouden.

Recensies

Schrijf uw recensie

STIHL iMow RMI 522 C Robotmaaier

STIHL iMow RMI 522 C Robotmaaier

STIHL iMow RMI 522 C Robotmaaier
Aanbevolen Gazongroote :  m²
Maximale Aanbevolen Gazongroote : 2100 m²
Maaibreedte : 20 Cm
Maaihoogte : 20-60 mm
Type Accu : Li-Ion 40 Wh Akku 29 V acc
Gewicht : 9 KG

LEVERBAAR VANAF BEGIN 2021

Schrijf uw recensie

Vragen?

Kom langs in Geesteren of neem contact op

Kom langs in onze showroom in Geesteren hebben wij diverse modellen staan van alle merken die wij vertegenwoordigen. U kunt bij ons terecht voor de aankoop, advies, service en onderhoud van allerlei tuinmachines. Door onze ligging centraal in Twente zijn we goede te bereiken vanuit Enschede, Hengelo en Almelo.