Filters

Categorieën
prijs

Fabrikanten

Categorieën

Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Best verkochte producten

Openingstijden:

ma: 8:30 - 17:30
di: 8:30 - 17:30
wo: 8:30 - 17:30
do: 8:30 - 17:30
fr: 8:30 - 17:30
za: 8:30 - 16:00

Overzicht van producten van fabrikant DeWALT

Wij bieden een groot assortiment DeWALT producten van uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs. Bekijk hier ons uitgebreide DeWALT - assortiment. Van accu boormachine tot afkort verstekzaag kun je bij ons terecht. Al onze producten zijn online te bestellen. Je kunt ook langskomen in onze showroom in Geesteren (Overijssel).

Wij bieden een groot assortiment DeWALT producten van uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs. Bekijk hier ons uitgebreide DeWALT - assortiment. Van accu boormachine tot afkort verstekzaag kun je bij ons terecht. Al onze producten zijn online te bestellen. Je kunt ook langskomen in onze showroom in Geesteren (Overijssel).


DeWalt is een merk dat bij veel klussers en professionals hoog op het lijstje staat als het gaat om kwalitatief en betrouwbaar gereedschap. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over dit topmerk, zodat je precies weet waarom je voor DeWalt zou moeten kiezen.



De geschiedenis van DeWalt


DeWalt is een Amerikaanse producent van diverse soorten elektrische en handgereedschappen, opgericht in 1924 in Leacock-Leola-Barevilla door Raymond Elmer DeWalt (uitvinder van de afkortzaag). DeWalt is een dochter onderneming van Stanley Black & Decker.



Het bedrijf werd in 1947 na een exponentiële groei ondergebracht bij DeWalt Inc. Waarna het bedrijf werd vervolgens in 1949 verkocht aan American Machine & Foundry Co. Inc waarna het in 1960 wederom werd verkocht aan de huidige moedermaatschappij Stanley Black & Decker.



In 1992 lanceert DeWalt zijn nieuwe assortiment portable gereedschap en accessoires speciaal ontworpen voor bedrijven die o.a. actief zijn in de huizenbouw, renovatie en houtbewerking. In 2011 fuseerde het bedrijf met het Duitse merk ELU waardoor het assortiment flink is uitgebreid.



DeWalt kenmerkt zich door hun goede naam als ontwerper, ontwikkelaar en producent van duurzame en professionele machines, deze naam hebben zij in hun lange bestaan opgebouwd. Ook onderscheidt het bedrijf zich door de hoge kwaliteit machines die het levert, dit komt door hun vele jaren ervaring en omdat het bedrijf constant innoveert en de nieuwste technologieën gebruikt voor het maken van hun machines en accessoires. Hierbij legt DeWalt echt de focus op compacter en lichter werken maar met meer kracht en meer vermogen.


Een voorbeeld hiervan is het 54V XR Flexvolt systeem, dit is de een extreem krachtige accu waardoor u geen snoer meer nodig heeft (de kracht van een snoer in een accu) en bovendien is dit systeem ook compatibel met het 18v platform waardoor deze breed inzetbaar is.



Het assortiment van DeWalt


DeWalt staat bekend om zijn uitgebreide assortiment aan gereedschap. Hierbij kun je denken aan elektrisch gereedschap, zoals boormachines, zaagmachines en schuurmachines, maar ook aan handgereedschap, zoals hamers, schroevendraaiers en tangen. Daarnaast biedt DeWalt ook een breed scala aan accessoires, zoals boren, zaagbladen en schuurpapier.



Elektrisch gereedschap


DeWalt biedt een uitgebreid assortiment aan elektrisch gereedschap, zoals:



 • Boormachines

 • Zaagmachines

 • Schuurmachines

 • Slijpmachines

 • Freesmachines


De elektrische gereedschappen van DeWalt staan bekend om hun kracht, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Ze zijn ontworpen om zowel de professional als de doe-het-zelver te voorzien van het beste gereedschap voor elke klus.



 


Handgereedschap


Naast elektrisch gereedschap biedt DeWalt ook een ruim assortiment aan handgereedschap, zoals:



 • Hamers

 • Schroevendraaiers

 • Tangen

 • Zagen

 • Meetgereedschap



De handgereedschappen van DeWalt zijn ontworpen met het oog op kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om lang mee te gaan.



 


Accessoires


Om je gereedschap optimaal te kunnen gebruiken, biedt DeWalt ook een breed scala aan accessoires, zoals:



 • Boren

 • Zaagbladen

 • Schuurpapier

 • Slijpschijven

 • Opbergoplossingen


De accessoires van DeWalt zijn speciaal ontworpen om perfect te passen bij het gereedschap van het merk en zorgen voor optimale prestaties en een lange levensduur.



Waarom kiezen voor DeWalt?


Er zijn verschillende redenen waarom zowel professionals als doe-het-zelvers kiezen voor DeWalt:



 • Kwaliteit: DeWalt staat bekend om zijn hoogwaardige gereedschap en accessoires, die zijn ontworpen om lang mee te gaan en optimale prestaties te leveren.

 • Innovatie: DeWalt is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën en producten om het werk van professionals en doe-het-zelvers makkelijker en efficiënter te maken.

 • Gebruiksgemak: De gereedschappen van DeWalt zijn ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid, zodat je moeiteloos en comfortabel kunt werken.

 • Service: DeWalt biedt uitstekende service en ondersteuning, zodat je altijd op je gereedschap kunt vertrouwen.


Meer
per pagina
Toont 1 - 12 van de 85 items
Toont 1 - 12 van de 85 items